Zapomeňte na pouhé vaření zelí pro plněné zelí. Existuje stokrát lepší způsob

by Šéfkuchař

Plněné zelí lze připravit i rychleji. Naučte se vařit zelí a urychlíte proces přípravy svého oblíbeného pokrmu. Obvyklý hrnec a vařečka odpadnou. Jak tedy uvařit zelí?

Zelí na plněné zelí – základ

Zelí je spolu s nádivkou nepostradatelnou složkou tradičního plněného zelí. Listy této zeleniny dodávají pokrmu nejen tvar, ale také chuť. Zelí se bohužel dlouho vaří, což je při přípravě večeře pro rodinu časově náročné.

Naštěstí existuje způsob, jak přípravu plněného zelí urychlit. Naučte se tuto metodu a budete ji používat pokaždé.

Plněné zelí lze uvařit rychleji

Domácí kuchař používá k vaření zeleniny mikrovlnnou troubu. Musíme uznat, že přístroj může překvapit, ale popřít, že urychlí vaření, rozhodně nelze. Jak na to, se dozvíte z níže uvedeného návodu.Zapomeňte na pouhé vaření zelí pro plněné zelí. Existuje stokrát lepší způsob

Jak připravit zelí na plněnou kapustu?

Zelí oloupejte od slupky, poté vyřízněte jádřinec a zeleninu důkladně omyjte. Zelí vložte do mikrovlnné trouby. Nastavte dobu pečení na 5 minut. Po uplynutí této doby zeleninu otočte a ohřívejte ji dalších 5 minut.

Vyjměte zelí z mikrovlnné trouby a začněte loupat jeho listy, které by se měly bez problémů oddělit od květáku. Nyní stačí do listů zabalit nádivku a rychle připravit lahodné plněné zelí.

dříve hlášené
Přidejte jednu polévkovou lžíci do vody na brambory.

You may also like

Leave a Comment