Vezměte šroubovák a udeřte do citronu. Tento trik si zaslouží ocenění

by Šéfkuchař

Citron nám každý den dodá porci vitamínů a chuti. Vyplatí se do něj vložit šroubovák, který usnadní některé činnosti v kuchyni. Patent je jednoduchý a nesmírně účinný. Jednou ho vyzkoušíme a budeme tento patent používat často.

Citron dodá zdraví a chuť

Citrony mají v naší kuchyni široké využití . Tyto citrusové plody nám dodávají porce vitamínu C, E a vitamínů skupiny B. Tyto jasně žluté plody jsou také plné betakarotenu, draslíku, hořčíku, sodíku a železa. Citrony mají silné protizánětlivé a oxidační účinky.

Vyplatí se je zařadit do jídelníčku, protože snižují krevní tlak a omezují srážlivost krve. Obvykle používáme citronovou šťávu, kterou přidáváme do čaje nebo různých pokrmů . Používáme ji do rybích pokrmů, omáček, koláčů a dezertů. Citronová šťáva dodává chuť a dodává vitamínovou sílu.

Vymačkání citronu je jednodušší než obvykle.

Když chceme citronovou šťávu, musíme ji vymačkat. Ne vždy to jde tak, jak bychom chtěli. Tato operace může být nepříjemná a vyžaduje úsilí nebo použití dalších kuchyňských nástrojů . K vymačkání citronů obvykle pomáhá odšťavňovač citrusů. Nyní se však vyplatí znát jiný způsob vymačkávání citronové šťávy.

K použití tohoto patentu potřebujeme mít po ruce nástroj, který obvykle najdeme doma. Řeč je o šroubováku . Jak ho použijeme k vymačkání citronu? Nejprve musíme citron povalit na stůl. Nezapomeňte také šroubovák udržovat v čistotě a před použitím ho důkladně umýt .Vezměte šroubovák a udeřte do citronu. Tento trik si zaslouží ocenění

Patent pro každého.

Šroubovák zasuňte do místa u stopky citronu . Nástroj zasuňte hlouběji, vytáhněte ho a po chvíli můžete začít z citronu vymačkávat šťávu. Opatrně ovoce zmáčkněte a šťáva sama vyteče. Nyní zbývá pouze připravit nádobu, do které budeme šťávu z citronu vymačkávat.

Pokud chceme použít málo šťávy, můžeme citron opět použít. Odložíme jej stranou a pak jej opět vyndáme. S tímto jednoduchým trikem bude vymačkávání citronové šťávy snadné a účinné. Patent se bude hodit v každé kuchyni .

You may also like

Leave a Comment