Rodina mě o tyto řecké palačinky žádá každý den. Náplň je prostě mistrovské dílo

by Šéfkuchař

Rodina mě o tyto řecké palačinky žádá každý den. Náplň je prostě mistrovské dílo

Obyčejné palačinky nemají ve srovnání s těmi podle tohoto receptu šanci. Dokonalá náplň s jemnými palačinkami je dokonalá kombinace. Vyzkoušejte recept a pokrm se stane oblíbenou pochoutkou pro celou rodinu.

Palačinky na jiný způsob

Geniální nápad a příprava řeckých palačinek. Za tímto tajemným názvem se skrývá pokrm složený z výborné nádivky a jemných palačinek. Upečená pochoutka podávaná s omáčkou zvýrazňující chuť je skutečnou lahůdkou. Jakmile tyto palačinky jednou ochutnáte, rychle si na ně vytvoříte závislost. Recept je naštěstí jednoduchý.

Nejen palačinky, ale i náplň.

Řecké palačinky podle tohoto receptu vděčí za svůj úspěch především náplni. Ta se připravuje především z masa a zeleniny. Koření, které se do ní přidává, vytváří dokonalou kompozici. Pro vaše pohodlí jsou níže uvedeny všechny produkty a jejich poměry.

Složení:

Složení: 2 vejce

250 ml vody

150 ml mléka

½ lžičky soli

½ lžičky cukru

200 g mouky

500 g mletého masa

150 g cukety

70 g mrkve

70 g cibule

2 stroužky česneku

50 g kečupu

40 g hořčice

60 g řeckého jogurtu

pepř

sůlRodina mě o tyto řecké palačinky žádá každý den. Náplň je prostě mistrovské dílo

Recept na řecké palačinky.

Krok 1: Jáhly dejte do mísy. Přilijte vodu a mléko. Přidejte cukr a sůl. Přísady smíchejte dohromady.

Krok 2. Přidejte mouku a opět ingredience promíchejte. Měli byste získat hladké těsto bez hrudek.

Krok 3. Na pánvi rozehřejte olej a usmažte na něm tenké palačinky.

Krok 4. Cibuli nakrájejte na malé kostičky. Omytou cuketu a oloupanou mrkev nastrouhejte na struhadle s velkými otvory.

Krok 5. Na suché pánvi osmahneme maso s kořením. Pak je dejte do mísy a na stejné pánvi osmahněte zeleninu spolu s prolisovanými stroužky česneku.

Krok 6: Zeleninu přidejte k masu. Přidejte kečup, hořčici, řecký jogurt a ingredience promíchejte.

Krok 7. Náplň položíme na placky a srolujeme.

Krok 8. Nakonec je z každé strany opečte na rozpálené pánvi a jsou hotové.

You may also like

Leave a Comment