Jak rychle rozmrazit maso? Existuje jednoduchý způsob

by Šéfkuchař

Jak rychle rozmrazit maso? Díky jednoduchému a účinnému triku si můžeme oddechnout a ušetřit drahocenný čas. Jednoduchá metoda vám pomůže udělat to několikanásobně rychleji než dosud.

Nádivky, které se často zmrazují, aby se zachovala jejich čerstvost a kvalita, lze rychle připravit k jídlu, aniž by bylo nutné dlouho čekat. Tradiční způsob rozmrazování na spodní polici chladničky vydrží až 24 hodin. Ukazuje se však, že existuje mnohem lepší řešení. Stačí studená voda.

Jak urychlit rozmrazování mletého masa?

Zmrazené maso vložené do těsného zipového sáčku ponořte do mísy se studenou vodou a nezapomeňte ji pravidelně vyměňovat přibližně každých 30 minut. Dávejte pozor, aby voda nebyla vlažná – zabráníte tak růstu škodlivých bakterií, které mohou vést k otravě jídlem.

Mleté maso je možné rozmrazit také pomocí mikrovlnné trouby s funkcí rozmrazování, což však vyžaduje pozornost a neustálé sledování procesu. Pamatujte, že rozmrazené maso nelze znovu zmrazit – toto pravidlo platí pro všechny potraviny.

dříve hlášené
vepřové kotlety připravené jiným způsobem

Jak rychle rozmrazit maso? Existuje jednoduchý způsob

You may also like

Leave a Comment