Vezměte kuře a naplňte ho kolou. Tento recept na kuře je úžasný

by admin

Kuchařky jsou skvělým zdrojem receptů. Najdete v nich spoustu tipů, jak uvařit mnoho úžasných tradičních jídel. Internet je však skutečnou pokladnicí nápadů. Zejména těch inovativních, které by ne každý dokázal vymyslet, protože jsou tak neobjevné. Tentokrát pro vás máme recept, který kombinuje kuřecí maso s neobvyklou ingrediencí. Určitě si tento recept doma vyzkoušejte.

Vezměte kuře a naplňte ho kolou. Tento recept na kuře je úžasný

Kuřecí křidélka v cole

Kuřecí křídla jsou jedinečným pokrmem, který se skvěle hodí k večeři nebo jako předkrm na večírek. Jejich chuť jistě zaujala chuťové buňky mnoha lidí. Ale co když je připravíte, ale úplně jinak než ta klasická? Navíc s přidáním ingredience, která by vás nikdy nenapadla ? Představujeme recept na kuřecí křidélka s kolou .

V žádném případě byste to neměli jíst před spaním. Jinak to bude bezesná noc.

Křidélka v inovované verzi , tedy v kombinaci s colou, jistě poblázní chuťové pohárky nejednoho z vás. K přípravě takového pokrmu budeme potřebovat následující ingredience.

Ingredience:

Křidélka z křídlatého sýra a křídlaté brambory, které si připravíme z křídlatého sýra a křídlatých brambor:

Potřebujeme: 1 kg kuřecích křídel

olej na smažení

máslo

40 g kečupu

30 g medu

30 g hořčice

40 ml sójové omáčky

sůl

pepř

100 ml koly

1 kg brambor

olivový olej

100 g parmazánu

40 g strouhanky

sladká paprika

kajenský pepř

100 g zakysané smetany

100 g bílého sýra

granulovaný česnek

sušená petržel

Jak připravit neobvyklá kuřecí křídla?

Vezměte kuře a naplňte ho kolou. Tento recept na kuře je úžasný

Vaření takové večeře je jednoduché, ale vyžaduje čas .

Nejprve křídla důkladně opláchněte. Poté na pánvi rozehřejte máslo a rostlinný olej. Když je pánev rozpálená, přidejte křídla. Smažte je z obou stran dozlatova.

Mezitím do misky nalijte sójovou omáčku, med, hořčici a kečup. Dochutíme solí a pepřem. Vše důkladně promíchejte. Poté omáčkou přelijte na pánvi osmažená křidélka. Opatrně je přelijte omáčkou.

Po chvíli do pánve přilijte kolu a vše promíchejte. Přikryjte pokličkou a smažte na mírném ohni 20 minut .

Syrové brambory nakrájejte na čtvrtky a vložte je do mísy. Naplňte je teplou vodou, přikryjte a nechte 15 minut odstát. Po této době brambory přendejte do nové mísy, přidejte olivový olej a nadrobno nasekaný rozmarýn a promíchejte.

V samostatné míse smíchejte parmazán, strouhanku a sladkou papriku. Můžete přidat i feferonky, ale není to nutné. Vše doplňte granulovaným česnekem. Poté brambory pokryjte směsí ingrediencí. Vše smíchejte dohromady. V dalším kroku je položte na plech, vložte do trouby a pečte při 180 stupních po dobu 30 minut .

Mezitím vyjměte křídla z tepla .

Do mixéru vložte bílý sýr, zakysanou smetanu, olivový olej, granulovaný česnek, petrželový prášek, osolte a opepřete . Vše rozmixujte do homogenní směsi . Poté omáčku přelijte do malé salátové mísy .

Křídla podáváme s pečenými bramborami a uvařenou omáčkou .