Nejlepší recept na makrelovou pomazánku. Babiččino tajemství je v dresinku

by Šéfkuchař

Jaká je nejlepší pomazánka na chleba? Jednoznačně jsou to makrelové proužky. Oblíbená přísada jí dodává jedinečnou chuť. Recept se bude hodit v každé domácnosti.

Makrelovou paštikou, chutným doplňkem

Chlebíčky se často ocitají na našem stole . Podáváme je k snídani, bereme si je do práce nebo k večeři. Proto se vyplatí připravit si těstoviny , které se k chlebu skvěle hodí. Stojí za to podívat se na recept na vynikající makrelovou paštiku k chlebu . Její chuť stojí za to znovu vytvořit.

Pasta obsahuje i tolik oblíbenou a zdravou přísadu. Ta skvěle zvýrazní chuť makrelové pasty. Řeč je o nakládané okurce, která je chutná, kyselá a hodí se k rybě. Recept je jednoduchý. Chuťově výraznou makrelovou pastu můžeme připravit z několika málo produktů.

Jak připravit těstoviny s makrelou a nakládanými okurkami?

Ingredience:

Ingredience: 1 uzená makrela

4 vejce

3 nakládané okurky

1 cibule

2 lžíce majonézy

1 lžička hořčiceNejlepší recept na makrelovou pomazánku. Babiččino tajemství je v dresinku

Příprava makrelových těstovin , začněte tím, že uvaříte vejce a poté je necháte vychladnout. Poté je oloupejte a rozmačkejte vidličkou. Makrelu očistěte od kůže a kostí. Cibuli a okurky nakrájejte nadrobno . Smíchejte je s nakrájenou makrelou.

Přidáme také předem připravená vejce, majonézu a hořčici. Dochutíme solí a pepřem. Ingredience důkladně promíchejte. Uvařené těstoviny z makrely můžeme vychladit v lednici.

Recept pro každého labužníka.

Recept na paštiku z makrely s nakládanými okurkami poskytuje vynikající výsledek . Tak lahodnou pastu z makrel jste pravděpodobně ještě nikdy nejedli. Ryba v kombinaci s vejcem a nakládanými okurkami je opravdovou lahůdkou.

Paštika je připravena velmi jednoduchým způsobem, který zvládne každý. Proto byste tento recept měli určitě vyzkoušet. Chuť makrelových těstovin je vynikající. V kombinaci s čerstvým chlebem je dokonalá.

dříve hlášené
Salát z bílého zelí. S tajnou přísadou je mnohem chutnější.

You may also like

Leave a Comment