Přidávám do své drenáže produkt, který všichni postrádají. Jsou dokonale křupavé

by Šéfkuchař

Bramborové lívance mohou být neuvěřitelně křupavé a lahodné. Mohou být ale také těžké a mastné od smažení. Stačí jeden jednoduchý trik a pokrm bude chutnat jako v té nejlepší restauraci. Užitečný bude výrobek, který má v kuchyni každý z nás.

Bramboráky doporučujeme k večeři!

Bramboráky jsou vždy skvělým nápadem na večeři . Ať už je podáváte slané, například s houbovou omáčkou, nebo sladké s cukrem, chutnají úžasně. Bramboráky se dělají snadno, ale stačí chvilka nepozornosti a na pánvi se rozpadnou.

Často jsou palačinky jen velmi mastné, a proto těžko stravitelné. Existuje snadný způsob, jak tyto palačinky připravit, nejsou plné oleje a jsou úžasně křupavé.

Bramborové placky. Nejlepší recept

Při nákupu dbejte na to, aby brambory na lívance byly moučné. Taková zelenina obsahuje vysoké množství škrobu. Velmi důležitou ingrediencí je také ocet . Na 1 kg brambor ho přidejte 1 polévkovou lžíci. Díky němu palačinky při smažení neabsorbují tuk, a proto jsou dokonale křupavé.

Ingredience na křupavé bramboráky:

1,3 kg oloupaných brambor

100 g cibule

50 g mouky

2 vejce

15 ml octa

sůl a pepř podle chuti

olej na smažení

Jak připravit křupavé bramborové lívance?

Krok 1: Oloupejte a nastrouhejte brambory.

Krok 2. Vymačkejte z nich přebytečnou vodu. Do směsi přidejte ocet (1 polévková lžíce na každý kilogram brambor).

Krok 3. Přidejte také vejce, nastrouhanou cibuli, mouku, sůl a pepř. Promíchejte.

Krok 4. Lžící směs vložte do dobře rozehřátého oleje. Smažte z každé strany dozlatova. Hotovo!

You may also like

Leave a Comment